×
Milthers & Nielsen

Om os

Milthers & Nielsen er et nyt navn – men vi er ikke et nyt kontor.

Advokaterne bag har lang erfaring både fra det private erhvervsliv og fra offentlige stillinger.

Milthers & Nielsen hed tidligere Partner Advokater og har ligget på adressen i Ringsted siden 2007. Men trods navneskiftet er kontoret og medarbejderne stadig de samme.

Hos Milthers & Nielsen tager vi hånd om dine problemer og spørgsmål ud fra en holdning om, at alle fortjener den bedst mulige rådgivning uanset om du er ejer af en virksomhed og ønsker rådgivning om et generationsskifte, eller om du står midt i livskrise f.eks. som følge af en skilsmisse.

Vi anser faglighed, omtanke og indlevelse i vores kunders situation som de vigtigste elementer i vores rådgivning. Det er vores erfaring, at det giver de bedste løsninger og de mest tilfredse kunder.

For os er det vigtigt at komme ind til kernen i vores kunders problemstilling, og det gøres kun gennem indlevelse og ved at spørge så meget ind til vores kunders situation, at vi er sikre på, at vi sammen kan finde den mest optimale løsning.

Advokaterne hos Milthers & Nielsen er medlemmer af Danske Advokater og Advokatsamfundet.

Derudover er advokaterne – afhængigt af deres speciale – også medlemmer af Danske Familieadvokater og Netværk for Entrepriseadvokater. Det sikrer dig som kunde, at vi altid er opdaterede inden for vores specialer.

Kontakt os