Om Steffen - Milthers & Nielsen

Steffen Nielsen

Arbejdsområder

Jeg beskæftiger mig med entreprisesager, herunder udfærdigelse af entreprisekontrakter, både i total -, hoved, og underentreprise samt voldgiftsbehandling. Herudover rådgiver jeg erhvervsdrivende blandt andet i forbindelse med etablering af virksomhed, udvidelse og minimering af ejerkreds, køb og salg af virksomhed og generationsskifte.

Som følge af min erfaring som afdelingschef for juridisk afdeling i Hillerød Kommune rådgiver jeg både private, foreninger og virksomheder om miljøsager og plansager, herunder ekspropriationssager.

Videre har jeg en stor viden indenfor både alm lejeret samt erhvervslejeret og arbejder med rådgivning af private om erstatningssager fx ifbm. arbejdsulykker og færdselsuheld.

Uddannelse

Jeg er uddannet cand.jur fra Københavns Universitet i 1997 og blev advokat i 2010.

Karriere

1997-2002
Fuldmægtig juridisk afdeling, Nordea.
2002-2007
Jurist, og sekretariatschef Teknik, Hillerød Kommune
2007-2008
Afdelingschef Byrådsservice & Jura, Hillerød Kommune
2008-2010
Advokatfuldmægtig, Partneradvokater Køge
2010-2018
Advokat, daglig leder Partneradvokater Ringsted
2018-
Advokat og partner hos Milthers & Nielsen

Tillidshverv

Bestyrelsesformand Netværket Syd

Medlemskaber

Medlem af Danske Advokater

Medlem af Erhvervsforum Ringsted

Medlem af BNI Ringsted

Medlem af CSR-Netværk Ringsted

Medlem af Leder-netværk, Ringsted

Øvrigt

Jeg har været initiativtager til at videreføre CSR-netværket i Ringsted. Et netværk, der har fokus på at gøre CSR – Corporate Social Responsibility/social ansvarlighed – praktisk anvendeligt for alle virksomheder. Det er tydeligt, at CSR bliver vigtigere og vigtigere for alle virksomheder og i særlig grad de virksomheder, der handler med det offentlige, da mange offentlige institutioner stiller krav om CSR-profiler, for at en virksomhed kan byde på en opgave. Jeg rådgiver gerne virksomheder om udarbejdelse af en CSR-profil.

Sprog

Dansk og engelsk

Privat

Jeg er gift med sognepræst Lisbeth Mannerup Nielsen i Karise, og derfor bor jeg også i Karise. Sammen har vi tre børn. I min fritid holder jeg meget af at være sammen med min familie, og vi rejser så ofte vi kan, da vi ikke ved noget bedre end fælles oplevelser – og særligt god mad. Jeg holder mig i form med løb og tennis og 4-5 ture på jagt, bliver det også til.

Kontakt Steffen

Direkte 58 58 16 92
Mobil 21 92 08 90
sn@mnadvokater.dk