×
Milthers & Nielsen

Cookie- & privatlivspolitik

Cookiepolitik

Generelt bruges cookies på denne side til at genkende dig når du besøger os igen og kan hjælpe med fx. at huske indholdet i din indkøbskurv og levere helt anonyme data til 3. parts applikationer som Google Analytics.

Cookies vil gøre din browsing oplevelse bedre. Såfremt du ikke ønsker at modtage cookies kan du slå dem fra. Den mest effektive måde at gøre dette, er at slå cookies fra i din browser.

Du kan læse mere om den danske lovgivning om cookies hos erhvervsstyrelsen.

Privatlivspolitik (GDPR)

Milthers & Nielsen indsamler personoplysninger i en række forskellige situationer. Vi er derfor også meget opmærksomme på at behandle alle personoplysninger på en fortrolig og sikker måde. I denne politik kan du læse nærmere om retningslinjerne for, hvordan vi behandler de personoplysninger, vi indsamler, når du eksempelvis bruger vores hjemmeside, tilmelder dig vores nyhedsbrev (elektronisk post), indgår en aftale med os sender, eller retter henvendelse til os på vores hjemmeside, sociale medier eller e-mail.

Hvem er dataansvarlig?

I henhold til den gældende persondatalovgivning betragtes Milthers & Nielsen som dataansvarlig i forhold til de personoplysninger, du afgiver til os. Nedenfor finder du alle nødvendige kontaktoplysninger:

CVR-nummer: 30 55 04 39

Hvilke oplysninger behandles?

Milthers & Nielsen behandler oplysninger, der kan bruges til at identificere bestemte personer, herunder kunder, kontaktpersoner og subscribers. Oplysningerne omfatter almindelige oplysninger i form af identifikationsoplysninger, samt andre almindelige personoplysninger. Som udgangspunkt behandler vi ikke følsomme personoplysninger.

Formål og anvendelse

De personoplysninger, Milthers & Nielsen behandler, er begrænset til det, der er nødvendigt i forhold til vores formål med behandlingen. Oplysningerne anvendes kun til det formål, de pågældende oplysninger blev indsamlet til.

Når du henvender dig til os, behandler vi dine personoplysninger for at kunne håndtere din henvendelse og yde den ønskede kundesupport. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, anvender vi dine kontaktoplysninger til at sende de relevante nyhedsmail og invitationer til arrangementer.

Oplysninger om eksisterende kunder, tidligere kunder samt personer, vi har været i kontakt med, gemmes i det omfang, vi har behov for det i forbindelse med overholdelse af kontrakt, optimering af produkter, tjenester, services, forbedring af brugeroplevelse samt markedsføring og i nogle tilfælde profilering.

De oplysninger, du afgiver til os på hjemmesiden, f.eks. hvis du bestiller downloader dokumenter eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi i MailChimp. Vi registrerer endvidere, hvordan din adfærd på vores hjemmeside har været, herunder hvad du har klikket på. De data, vi opsamler om din adfærd på hjemmesiden, sammenkører vi med de oplysninger, du afgiver, når du benytter en tjeneste på vores hjemmeside. Dette gør vi med henblik på at kunne optimere vores hjemmeside og markedsføring, herunder vise relevant indhold på vores hjemmeside og de medier, vi markedsfører os på, næste gang du besøger en af disse sider. Ved at sammenkøre dataene sikrer vi således, at du får vist relevant indhold på vores eller andre hjemmesider og platforme.

Fysisk placering af personoplysningerne samt sikkerhed

Når du er registreret hos Milthers & Nielsen sker det i vores interne CRM/e-conomic. For at beskytte dine oplysninger i CRM-systemet er adgangen til dine oplysninger begrænset til de medarbejdere, den er relevant for.

I e-conomic opbevarer vi forskellige personoplysninger. e-conomic har stor fokus på sikkerheden, og gennem systemet kræver vi altid aktivt samtykke inden udsendelse af e-mails. I hver enkelt mail er der endvidere mulighed for at afmelde de forskellige maillister.

Grundlag for behandling af almindelige personoplysninger

Som grundlag for behandling af personoplysninger har vi foretaget en interesseafvejning og vurderet, at Milthers & Nielsen har en legitimt interesse i at foretage behandlingen, og at der ikke er nogle væsentlige interesser hos den registreredes, som går forud herfor. De pågældende oplysninger er allerede offentliggjort andet steds af den registrerede selv, eller er nødvendige for at Milthers & Nielsen kan udføre deres opgave.

Personoplysningerne ajourføres løbende, og vi gennemgår løbende vores systemer og e-mails med henblik på at vurdere, hvad der er relevant at gemme.

Grundlaget kan i nogle tilfælde være samtykke fra den registrerede – enten mundtligt til en medarbejder hos Milthers & Nielsen eller via opt-in på Milthers & Nielsen’s hjemmeside. Oplysningerne er nødvendige for, at vi kan opfylde en kontrakt med den registrerede.

Sletning

Der er fastlagt en række procedurer for sletning af personoplysninger. Opbevaringsperioden afhænger dog af, hvad formålet med at behandle de pågældende personoplysninger er. Dette skyldes, at vi sletter personoplysninger, når formålet med at behandle dem ikke længere er til stede.

Ovennævnte betyder, at vi behandler personoplysninger til brug for fremsendelse af nyhedsmails, så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dette, stopper vi straks med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter herefter de personoplysninger, du har afgivet i forbindelse med tilmeldingen til vores nyhedstjeneste.

Dine rettigheder

Som kunde hos Milthers & Nielsen har du en række rettigheder, som vi altid tager meget alvorligt. Disse rettigheder er:

1. Du har ret til at få oplyst om Milthers & Nielsen har personoplysninger om dig, og du har i givet fald ret til at få adgang til disse oplysninger.

2. Du har ret til at få oplyst om Milthers & Nielsen har personoplysninger om dig, og du har i givet fald ret til at få adgang til disse oplysninger.

3. Du har ret til at få ændret evt. forkert oplysninger om dig som Milthers & Nielsen har registreret.

4. Du har i nogen tilfælde ret til at få slettet oplysninger om dig selv, fx hvis Milthers & Nielsen alene har haft ret til at registrer oplysningerne om dig på baggrund af et samtykke.

5. Du har i nogen tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset, fx hvis du ikke mener Milthers & Nielsen har de nøjagtige oplysninger. I et sådant tilfælde vil Milthers & Nielsen undersøge om oplysningerne er korrekte eller ej og vil i den periode ikke foretage behandling på baggrund af oplysningerne.

6. Du har ret til at gøre indsigelse mod at Milthers & Nielsen behandler oplysninger om dig.

7. Du har i visse tilfælde ret til at modtage de oplysninger Milthers & Nielsen har om dig i et læsbart format, samt ret til at få de oplysninger Milthers & Nielsen har om dig flyttet til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

8. Hvis Milthers & Nielsen behandler oplysninger på baggrund af et samtykke har du til enhver tid ret til at trække dette samtykke tilbage.

9. Du har ret til at klage til Datatilsynet på dt@datatilsynet.dk eller adressen Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K., hvis du er utilfreds med den måde Milthers & Nielsen behandler dine personoplysninger på.

Ingen videregivelse af oplysninger

Vi videregiver ikke oplysninger om kunder eller øvrige kontakter til samarbejdspartnere eller øvrige tredjeparts aktører. Vi overfører ligeledes ikke personoplysninger til samarbejdspartnere i tredjelande.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til behandlingen af personoplysninger hos Milthers & Nielsen, kan du altid kontakte os på info@mnadvokater.dk. Du har også mulighed for at læse mere om reglerne for behandling af personoplysninger, klageadgang mv. på Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk