Bolig - Milthers & Nielsen

Vi rådgiver ved køb og salg af bolig.

Undgå faldgruber og dyre overraskelser. Vi har bred erfaring inden for bolighandler og varetager dine interesser hvad enten du ønsker at købe eller sælge.

Både advokat Louise Milthers og Steffen Nielsen rådgiver om køb og salg af fast ejendom, herunder også om andelsboligkøb og projektsalg.

Henset til at køb af fast ejendom oftest er den dyreste investering, man foretager i sit liv, er det vigtigt, at man som køber får den nødvendige rådgivning. Det er vigtigt at huske, at ejendomsmægleren er sælgers mand, og at køber derfor skal have sin egen rådgiver.

Det kan ikke anbefales, at man fravælger køberrådgivning, idet man derved påtager sig en unødig risiko, såfremt der gemmer sig ubekendte oplysninger i salgsmaterialet.

Udgiften til den nødvendige rådgivning er oftest relativ lille sammenholdt med handelsprisen og kan oftest medfinansieres i købet, idet både bank og kreditforening også har en interesse i, at man ikke køber katten i sækken.

Louise og Steffen kan også være behjælpelig med udarbejdelse af selve købsaftalen, såfremt handlen foregår uden ejendomsmægler. I denne situation foretager vi indhentelse af de samme dokumenter, som ejendomsmægleren ville have haft gjort.

Se vores prisliste over køberrådgivning i ejendomshandler og pakkeløsninger herunder.

Pakke 1 · Ejendomshandel

Rådgivning samt berigtigelse/skøde 12.000 kr.

Pakke 2 · Ejendomshandel

Rådgivning. Hvor sælger forestår berigtigelse/skøde8.750 kr.

Tillægsydelser

Testamente6.250 kr.
Ægtepagt6.250 kr.
Samejekontrakt6.250 kr.
Fremtidsfuldmagt for 1 person3.750 kr.
Fremtidsfuldmagt ved oprettelse af 2 stk. samtidig6.000 kr.

Der gives rabat ved oprettelse af flere dokumenter samtidig.

Kontakt os