Kontrakter og aftaler - Milthers & Nielsen

Kontrakter og aftaler

Den rigtige og gode kontrakt er guld værd. Milthers & Nielsen har stor erfaring med udarbejdelse af den rigtige kontrakt, der sikrer dig eller din virksomhed præcis den retsstilling, du ønsker.

Det er Milthers & Nielsens filosofi, at det er bedre at forebygge end at helbrede. Derfor er den rigtige aftale vigtig, da den vil forbygge en evt. dyr og langvarig konflikt.

Uanset om det drejer sig om en ansættelsesaftale, leverandørkontrakt, salgs- og leveringsbetingelser eller andet er det grundlaget for et samarbejde – et samarbejde, der gerne skulle gå helt gnidningsfrit og uden problemer.

Hvis du får udarbejdet dine aftaler hos os, vil samarbejdet komme bedst muligt fra start. Milthers & Nielsen sikrer nemlig en aftale, hvor juraen og parternes ønsker er i centrum.

Vi udarbejder en aftale, der regulerer de forhold, der er nødvendige og sikrer, at hvis samarbejdet af den ene eller anden årsag ikke kan fortsætte, er det nøje beskrevet, hvordan parternes konflikt skal løses og parterne komme fra hinanden igen.

Hos Milthers & Nielsen hjælper vi dig også gerne med fortolkning af en eksisterende kontrakt eller hjælp til anlæggelse af en retssag, hvis du ikke mener, du har fået den retsstilling, som en kontrakt giver dig.

Kontakt Steffen

Direkte 58 58 16 92
Mobil 21 92 08 90
sn@mnadvokater.dk