Selskabsret - Milthers & Nielsen

Selskabsret

Milthers & Nielsen rådgiver dig om valg af rette virksomhedsform. Vi hjælper også med omstrukturering af dit selskab.

Uanset om du overvejer at stifte en virksomhed, allerede har en virksomhed evt. i sameje med en eller flere, er Milthers & Nielsen klar til at hjælpe dig med rådgivning.

Vi har stor ekspertise indenfor alle områder af selskabsretten og dette gælder uanset om der er tale om den lille enkeltmandsejede virksomhed eller en større virksomhed med professionel bestyrelse.

Hvis du vil stifte en virksomhed med flere ejere, er et af de vigtigste dokumenter en ejeraftale, der fastlægger hvordan samarbejdet mellem jer skal være, hvem har hvilke opgaver, hvornår skal der betales udbytte og – hvis samarbejdet ikke går som forventet – hvordan man kommer fra hinanden igen.

Disse spørgsmål kan synes helt unødvendige i starten af en virksomheds liv, hvor alle involverede oftest brænder for at komme i gang og en tvist virker helt usandsynlig. Men hos Milthers & Nielsen ved vi, at konflikter desværre altid kan opstå.

Kontakt Milthers & Nielsen, hvis du påtænker at starte en virksomhed, eller hvis du ønsker at forebygge konflikter ved at få lavet de rigtige aftaler.

Kontakt Steffen

Direkte 58 58 16 92
Mobil 21 92 08 90
sn@mnadvokater.dk