Risikostyring - Milthers & Nielsen

Risikostyring

Kender du din virksomheds risikoprofil? Hvis ikke du kan svare ja til det, bør du overveje at kontakte Milthers & Nielsen for at få lavet en afdækning af din virksomheds ricisi.

Det vil nemlig højst sandsynligt kunne føre til vækst af din virksomhed.

Med en risikoafdækning fra Milthers & Nielsen, får du et værktøj, der dels kan hjælpe dig med at identificere de risikomomenter, der er i din virksomhed og dels give dig rådgivning om, hvordan disse risikomomenter kan minimeres eller helt forsvinde.

Med fokus på styringen af risici kommer du og din virksomhed på forkant med problemerne og får på den måde skabt grobund for vækst af virksomheden.

Risikostyring er ikke blot et godt udgangspunkt for at undgå uforudsete hændelser. Det er også et godt udgangspunkt for forhandlinger med din bank eller forsikringsselskab om ændringer af rentesatser og præmier.

Milthers & Nielsen ved, at banker og forsikringsselskabet vil lægge vægt på en risikoprofil udarbejdet af virksomhedens advokat. Derfor er der mange gode grunde til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet din virksomheds risikoprofil.

Kontakt Steffen

Direkte 58 58 16 92
Mobil 21 92 08 90
sn@mnadvokater.dk