Så fandt vi en vinder. Se hvem det blev. - Milthers & Nielsen

Så fandt vi en vinder. Se hvem det blev.

Vinderen er annonceret på vores Facebookside.

Fortæl os hvorfor lige præcis du og din samlever, kæreste eller ægtefælle skal være de heldige vindere.

Hos Milthers & Nielsen har vi mange års erfaring med ægtepagter, samejekontrakter, testamenter og forældremyndighed. Og vi ved, hvor vigtigt det er, at man tager godt hånd om hinanden – ikke mindst i familier, hvor der er børn involveret.

Derfor vil vi gerne slå et slag for parforholdet og hjælpe med til, at du og din partner får de bedste forudsætninger med tid til nærvær, forkælelse, samtaler – og masser af kærlighed.

Klik ind på vores Facebookprofil og skriv i kommentarfeltet, hvorfor lige præcis du og din samlever, kæreste eller ægtefælle skal være de heldige vindere af et gavekort til et spa-ophold på Ystad Saltsjöbad*.

 

* Konkurrencen løber i perioden 24. juli til 4. august. For at deltage kræver det, at du liker og kommenterer konkurrenceopslaget på vores Facebookside. Del gerne opslaget – dette er dog ikke et krav. Vinderen udvælges af Milthers & Nielsen Advokater blandt de indkomne svar, og vinderen får direkte besked. Vinderen annonceres på Milthers & Nielsen Advokaters Facebookside og på mnadvokater.dk. Præmien består af 1 stk. gavekort for 2 personer til en overnatning (fra søndag-fredag) på Ystad Saltsjöbad. Præmien inkluderer desuden en 3-retters middag, morgenmad samt fri adgang til spa-området. Behandlinger kan tilkøbes og afregnes direkte med hotellet. Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook.

Både advokat Louise Milthers og Steffen Nielsen rådgiver om køb og salg af fast ejendom, herunder også om andelsboligkøb og projektsalg.

Henset til at køb af fast ejendom oftest er den dyreste investering, man foretager i sit liv, er det vigtigt, at man som køber får den nødvendige rådgivning. Det er vigtigt at huske, at ejendomsmægleren er sælgers mand, og at køber derfor skal have sin egen rådgiver.

Det kan ikke anbefales, at man fravælger køberrådgivning, idet man derved påtager sig en unødig risiko, såfremt der gemmer sig ubekendte oplysninger i salgsmaterialet.

Udgiften til den nødvendige rådgivning er oftest relativ lille sammenholdt med handelsprisen og kan oftest medfinansieres i købet, idet både bank og kreditforening også har en interesse i, at man ikke køber katten i sækken.

Louise og Steffen kan også være behjælpelig med udarbejdelse af selve købsaftalen, såfremt handlen foregår uden ejendomsmægler. I denne situation foretager vi indhentelse af de samme dokumenter, som ejendomsmægleren ville have haft gjort.

Se vores prisliste over køberrådgivning i ejendomshandler og pakkeløsninger herunder.

Kontakt os

Læs også vores andre artikler