×
Milthers & Nielsen

Så fandt vi en vinder. Se hvem det blev.

Vinderen er annonceret på vores Facebookside.

Fortæl os hvorfor lige præcis du og din samlever, kæreste eller ægtefælle skal være de heldige vindere.

Hos Milthers & Nielsen har vi mange års erfaring med ægtepagter, samejekontrakter, testamenter og forældremyndighed. Og vi ved, hvor vigtigt det er, at man tager godt hånd om hinanden – ikke mindst i familier, hvor der er børn involveret.

Derfor vil vi gerne slå et slag for parforholdet og hjælpe med til, at du og din partner får de bedste forudsætninger med tid til nærvær, forkælelse, samtaler – og masser af kærlighed.

Klik ind på vores Facebookprofil og skriv i kommentarfeltet, hvorfor lige præcis du og din samlever, kæreste eller ægtefælle skal være de heldige vindere af et gavekort til et spa-ophold på Ystad Saltsjöbad*.

 

* Konkurrencen løber i perioden 24. juli til 4. august. For at deltage kræver det, at du liker og kommenterer konkurrenceopslaget på vores Facebookside. Del gerne opslaget – dette er dog ikke et krav. Vinderen udvælges af Milthers & Nielsen Advokater blandt de indkomne svar, og vinderen får direkte besked. Vinderen annonceres på Milthers & Nielsen Advokaters Facebookside og på mnadvokater.dk. Præmien består af 1 stk. gavekort for 2 personer til en overnatning (fra søndag-fredag) på Ystad Saltsjöbad. Præmien inkluderer desuden en 3-retters middag, morgenmad samt fri adgang til spa-området. Behandlinger kan tilkøbes og afregnes direkte med hotellet. Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook.

Del: