Vi kan hjælpe med fremtidsfuldmagter - Milthers & Nielsen

Vi kan hjælpe med fremtidsfuldmagter

Hvem skal varetage dine interesser, hvis du bliver ramt af sygdom?

Med en fremtidsfuldmagt kan du selv bestemme, hvem der skal styre din økonomi og træffe vanskelige beslutninger på dine vegne. Hvis I er ægtefæller, betyder det også, at I kan handle på hinandens vegne uden at skulle søge om det hos Familieretshuset.

Hos Milthers og Nielsen Advokater står vi klar til at rådgive jer bedst muligt når I skal oprette en fremtidsfuldmagt.

Kontakt os på 58 58 16 90 og lad os hjælpe jer sikkert i mål.

Både advokat Louise Milthers og Steffen Nielsen rådgiver om køb og salg af fast ejendom, herunder også om andelsboligkøb og projektsalg.

Henset til at køb af fast ejendom oftest er den dyreste investering, man foretager i sit liv, er det vigtigt, at man som køber får den nødvendige rådgivning. Det er vigtigt at huske, at ejendomsmægleren er sælgers mand, og at køber derfor skal have sin egen rådgiver.

Det kan ikke anbefales, at man fravælger køberrådgivning, idet man derved påtager sig en unødig risiko, såfremt der gemmer sig ubekendte oplysninger i salgsmaterialet.

Udgiften til den nødvendige rådgivning er oftest relativ lille sammenholdt med handelsprisen og kan oftest medfinansieres i købet, idet både bank og kreditforening også har en interesse i, at man ikke køber katten i sækken.

Louise og Steffen kan også være behjælpelig med udarbejdelse af selve købsaftalen, såfremt handlen foregår uden ejendomsmægler. I denne situation foretager vi indhentelse af de samme dokumenter, som ejendomsmægleren ville have haft gjort.

Se vores prisliste over køberrådgivning i ejendomshandler og pakkeløsninger herunder.

Kontakt os

Læs også vores andre artikler