Vi er her hele sommeren. Så du ringer bare. - Milthers & Nielsen

Vi er her hele sommeren. Så du ringer bare.

Benyt lejligheden til at få gjort noget ved det, der ligger og venter.

Varmen og sommerferien står for døren og i den anledning er det en god idé at få tjekket, om der er styr på papirerne. Vi holder åbent hele sommeren og er derfor nemt tilgængelige i hastesager og ved bolighandler, som ikke kan vente.

Advokat Louise Milthers tilbyder i øvrigt en gennemgang af jeres personlige forhold for at få afdækket, om I har sikret hinanden bedst muligt, eller om det er nødvendigt, at der udarbejdes testamente, ægtepagt eller samejekontrakt. Processen fra vi går i gang til der er styr på papirarbejdet behøver ikke at være lang. I langt de fleste tilfælde kan det klares på under en uge.

Det kan være dyrt ikke at have tjek på sine forhold – det er langt billigere at lade os hjælpe med til at være på forkant med sagerne.

Både advokat Louise Milthers og Steffen Nielsen rådgiver om køb og salg af fast ejendom, herunder også om andelsboligkøb og projektsalg.

Henset til at køb af fast ejendom oftest er den dyreste investering, man foretager i sit liv, er det vigtigt, at man som køber får den nødvendige rådgivning. Det er vigtigt at huske, at ejendomsmægleren er sælgers mand, og at køber derfor skal have sin egen rådgiver.

Det kan ikke anbefales, at man fravælger køberrådgivning, idet man derved påtager sig en unødig risiko, såfremt der gemmer sig ubekendte oplysninger i salgsmaterialet.

Udgiften til den nødvendige rådgivning er oftest relativ lille sammenholdt med handelsprisen og kan oftest medfinansieres i købet, idet både bank og kreditforening også har en interesse i, at man ikke køber katten i sækken.

Louise og Steffen kan også være behjælpelig med udarbejdelse af selve købsaftalen, såfremt handlen foregår uden ejendomsmægler. I denne situation foretager vi indhentelse af de samme dokumenter, som ejendomsmægleren ville have haft gjort.

Se vores prisliste over køberrådgivning i ejendomshandler og pakkeløsninger herunder.

Kontakt os

Læs også vores andre artikler