Sørg for, at arven kommer i de rette hænder - Milthers & Nielsen

Sørg for, at arven kommer i de rette hænder

Har du brug for rådgivning indenfor området?

Når hverdagsbussen drøner derudaf, er der sjældent tid til at tænke over tunge emner, som hvad der skal ske med ens pårørende, når man ikke er her længere.

Men når en verdensomspændende epidemi pludselig rykker ind i hverdagen, sætter det tanker i gang.

Har Corona-epidemien givet dig lyst til at få lavet et testemente eller en fremtidsfuldmagt?

Hos Milthers og Nielsen kan vi hjælpe dig med at sikre dine nærmeste og sørge for, at arven kommer i de rigtige hænder.

Har du brug for rådgivning indenfor området? Kontakt advokat Louise Milthers.

Både advokat Louise Milthers og Steffen Nielsen rådgiver om køb og salg af fast ejendom, herunder også om andelsboligkøb og projektsalg.

Henset til at køb af fast ejendom oftest er den dyreste investering, man foretager i sit liv, er det vigtigt, at man som køber får den nødvendige rådgivning. Det er vigtigt at huske, at ejendomsmægleren er sælgers mand, og at køber derfor skal have sin egen rådgiver.

Det kan ikke anbefales, at man fravælger køberrådgivning, idet man derved påtager sig en unødig risiko, såfremt der gemmer sig ubekendte oplysninger i salgsmaterialet.

Udgiften til den nødvendige rådgivning er oftest relativ lille sammenholdt med handelsprisen og kan oftest medfinansieres i købet, idet både bank og kreditforening også har en interesse i, at man ikke køber katten i sækken.

Louise og Steffen kan også være behjælpelig med udarbejdelse af selve købsaftalen, såfremt handlen foregår uden ejendomsmægler. I denne situation foretager vi indhentelse af de samme dokumenter, som ejendomsmægleren ville have haft gjort.

Se vores prisliste over køberrådgivning i ejendomshandler og pakkeløsninger herunder.

Kontakt os

Læs også vores andre artikler