×
Milthers & Nielsen

Midtsjællandsk advokatfirma åbner ny afdeling i Sorø

Nærhed og indlevelse har altid været en central del af advokatfirmaet Milthers & Nielsens DNA.

Derfor er virksomhedens partnere Louise Milthers og Steffen Nielsen meget begejstrede for at kunne annoncere, at Milthers & Nielsen i det nye år udvider kontaktfladen og åbner en ny afdeling i Sorø.

”Vi har længe oplevet en stor efterspørgsel fra klienter i det vestsjællandske område, og med det nye kontor får vi mulighed for at favne forespørgslerne og tilbyde klienterne den nærhed og rådgivning, som, vi mener, er helt essentiel inden for dette område”, fortæller Louise Milthers, som sammen med Steffen Nielsen har ydet juridisk hjælp og rådgivning fra afdelingen i Ringsted i mere end ti år.

Samarbejdet startede i 2013, hvor firmaet hed Partner Advokater i Ringsted, men trods navneskiftet er de faglige ambitioner stadig de samme. Milthers & Nielsen er vokset ud af partnernes fælles vision om at yde jura med lige dele hjerte og faglighed.

Louise Milthers har speciale i privat- og familieret mens Steffen Nielsens er specialist i virksomhedsjura og erhvervsret, og med denne faglige kombination favner Milthers & Nielsen alt fra samliv, ægteskabssager og lejeret til boligkøb, virksomhedsoverdragelse og generationsskifte.

Det er altså en bred vifte af juridiske områder og ydelser, som borgere og virksomheder i Sorø og omegn efter årsskiftet kan finde hjælp til i advokatfirmaets nye afdeling i Sorø.

”Vi plejer at sige, at vi tager os af alt det kedelige, så vores klienter får mere tid til alt det sjove”, fortæller Steffen Nielsen smilende, og tilføjer: ”Vi glæder os til at få en stærkere lokal forankring i det vestsjællandske og til at hjælpe borgere og virksomheder i området med at skabe mere plads til alle de gode ting i livet.”

Milthers & Nielsens slår dørene op til den nye afdeling den 11. januar 2021 på adressen Alléen 29 A st. 4180 Sorø.

Del: