Er du vores nye kollega? - Milthers & Nielsen

Er du vores nye kollega?

Milthers & Nielsen Advokater søger selvstændig og erfaren advokat til vores kontor i Sorø.

Milthers & Nielsen Advokater søger selvstændig og erfaren advokat med egen sagsportefølge og/eller hverv/beneficium ved domstolene.

Vi tilbyder en arbejdsplads med faglig sparring og en uformel omgangstone.

Vi har hovedsæde i Ringsted, men har også kontor i Sorø, som vil blive dit domæneområde. Vi er dog fleksible i forhold til den rette ansøger.

Vi beskæftiger os i forvejen med både privat- og erhvervsret samt med ejendomshandler og straffesager. Det er ikke et krav, at du har andre sagsområder end os. Det vil dog blive anset som en fordel, hvis du kan rådgive om enten insolvensret, ansættelsesret eller personskadeerstatning.

Ansøgning og cv skal fremsendes til advokat Louise Milthers på lm@mnadvokater.dk. Ved spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 58581690.

Se mere om os på www.mnadvokater.dk

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Både advokat Louise Milthers og Steffen Nielsen rådgiver om køb og salg af fast ejendom, herunder også om andelsboligkøb og projektsalg.

Henset til at køb af fast ejendom oftest er den dyreste investering, man foretager i sit liv, er det vigtigt, at man som køber får den nødvendige rådgivning. Det er vigtigt at huske, at ejendomsmægleren er sælgers mand, og at køber derfor skal have sin egen rådgiver.

Det kan ikke anbefales, at man fravælger køberrådgivning, idet man derved påtager sig en unødig risiko, såfremt der gemmer sig ubekendte oplysninger i salgsmaterialet.

Udgiften til den nødvendige rådgivning er oftest relativ lille sammenholdt med handelsprisen og kan oftest medfinansieres i købet, idet både bank og kreditforening også har en interesse i, at man ikke køber katten i sækken.

Louise og Steffen kan også være behjælpelig med udarbejdelse af selve købsaftalen, såfremt handlen foregår uden ejendomsmægler. I denne situation foretager vi indhentelse af de samme dokumenter, som ejendomsmægleren ville have haft gjort.

Se vores prisliste over køberrådgivning i ejendomshandler og pakkeløsninger herunder.

Kontakt os

Læs også vores andre artikler